Veiligheidsbrillen

wij leveren veiligheidsbrillen voor bedrijven en particulieren. Mét- of zonder sterkte. De glazen worden gemaakt van trivex, een impact  resistant veilig materiaal. Aangepast aan úw specifieke wensen en eisen waaraan de bril moet voldoen. Iemand die verspanend werk verricht, heeft bijvoorbeeld andere eisen dan iemand die met schadelijke vloeistoffen werkt. Hierover informeren wij u graag.

Wettelijke eisen.

Alle fabrikanten van veiligheidsbrillen moeten voldoen aan de Europese standaarden. Het montuur en de glazen worden getest en moeten beide worden voorzien van het CE keurmerk en het logo van de producent. De CE markeringen waarborgt dat het product voldoet aan de EU eisen van consumenten veiligheid, gezondheid en milieu. Het montuur is voorzien van een markering.  Dit geeft aan dat het montuur is getest en voldoet aan de Europese standaard.

Computerbrillen

Speciaal voor bedrijven kunnen we afspraken maken voor het aanmeten van computerbrillen, of precies de sterkte aanmeten die voor een bepaalde werkplek gewenst is. uiteraard met de hoogste kwaliteit glazen van Hoya. Waardoor optimaal zicht gewaarborgd wordt.