Silhouette

Sinds 1964 komt Silhouette met een brillencollectie die stijlvol en ingetogen zijn. De bijna scharnierloze, schroefloze en bijna gewichtloze brillen van het Oostenrijkse familiebedrijf hebben voor een revolutie in de optiek wereld gezorgd. Met groot succes zou je kunnen zeggen. Zo zijn de brillen van dit modemerk in totaal op meer dan dertig NASA missies geweest, reizen over de gehele wereld en zijn het grote namen die een bril van Silhouette dragen. Het merk begon ooit met een visie om het montuur te zien als een accessoire. Dit toonaangevende merk is bijzonder in al haar facetten.

CARVEN

De brillen van Carven Eyewear hebben een zeer elegante uitstraling! De monturen zijn geïnspireerd op het vrouwelijke chique DNA van het modehuis Carven. Dit geeft iedere vrouw meer klasse, en stijl.

Exalto

Het merk Exalto staat voor innovatie en techniek. Exalto heeft diverse malen Silmo d’Or gewonnen, dit is de meest prestigieuze prijs in de optiek branche. Exalto heeft het vakmanschap en know-how in eigen huis om de meest innovatieve materialen en technieken om gebruiken met als resultaat een collectie vanongekende kwaliteit en design. Exalto bied de mannelijke brildrager een betrouwbare en high-performance product aan, met uitmuntende draagcomfort.

MEXX

MEXX brillen kies je als je voor een schitterend Nederlands brillenmerk gaat. De producten van de modemerk zijn namelijk allemaal afkomstig van dit Nederlandse modeconcern. MEXX werd in 1986 opgericht in Amsterdam. De kracht schuilt in het feit dat de prijs aantrekkelijk is, de kwaliteit hoogstaand is en de ontwerpen een lust voor het oog zijn. De brillen van MEXX zijn heerlijk om naar te kijken, werkelijk alles wordt uit de kast getrokken, inclusief hun 30 jaar ervaring. De ontwerpen zijn hip en trendy, met optische en technische hoogstaand materiaal. Dat zie je en voel je wanneer je een MEXX bril in handen hebt. Zet je ‘m op dan ervaar je zonder twijfel het fijne draagcomfort.

BBIG

KINDEREN HEBBEN ÓÓK SMAAK EN BBIG STEMT HAAR KINDERBRILLENCOLLECTIE DAN OOK PRECIES AF OP WAT KINDEREN WILLEN. DAT IS GEEN ‘KINDERACHTIGE’ BRIL, MAAR EEN SPANNENDE, LUCHTIGE EN GEMAKKELIJKE BRIL DIE TEGEN EEN STOOTJE KAN. DE ONTWERPERS VAN BBIG KINDERBRILLEN VOELEN DAT FEILLOOS AAN. EN UITERAARD VOLDOEN BBIG BRILLEN AAN ALLE EISEN DIE AAN EEN BRIL WORDEN GESTELD. KORTOM: BBIG BRILLEN ZIJN ONTWORPEN MET OOG VOOR DETAIL EN GEMAAKT VAN DE BESTE MATERIALEN. MAAR DAN NET WAT SPANNENDER EN LUCHTIGER DAN VOLWASSEN BRILLEN. BOVENDIEN ZIJN ZE SUPERSTERK EN TEGELIJKERTIJD FLEXIBEL. DE BRILLEN HEB WEL EEN VOLWASSEN LOOK, MAAR ZIJN GEEN MINIVERSIES VAN GROTE-MENSEN-BRILLEN. EN ZO HOORT HET. KINDEREN MET SMAAK WETEN DAAR ALLES VAN.