BEKIJK DE COLLECTIE BRILLEN VAN VAN BERLO OPTIEK

Bij Van Berlo Optiek maken toppers van het vorige seizoen plaats voor nieuwe sterren in de brillencollectie. U weet wat dat betekent: het is weer de hoogste tijd om een bezoek aan onze winkel te brengen en de laatste brillentrends te spotten.

Bekende merken

De namen liegen er niet om. Wij hebben nu in onze winkel de nieuwe brillencollecties van modemerken als. Het charmante Franse merk Lafont komt weer met een onnavolgbare collectie moderne monturen. Silhouette overtreft zichzelf met luxe, subtiele monturen voor een tijdloze uitstraling. Het super trendy Lamarca, een merk met een collectie vol kleurrijke monturen die een tikkeltje gedurfd zijn, een grote portie karakter bezitten en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en comforteisen. Maar natuurlijk hebben we nog meer merken zoals Dutz, Riverwoods, Humphrey’s, Seiko, Façonnable, Little Paul & Joe, Marc O’ Polo, Exalto,.. Kortom een rijke Collectie.

Brillen passen in een ontspannen omgeving

Bij de zoektocht naar het juiste montuur is het uitgangspunt dat de bril uw stijl en persoonlijkheid onderstreept en past bij uw levensstijl. Graag kijken we samen met u naar het design, de kleur, de pasvorm en prijsklasse. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren wij u graag onze collectie van diverse merken. Vervolgens kunt u monturen passen totdat u het juiste model heeft gevonden en met een grote glimlach in de spiegel kijkt. Van Berlo Optiek heeft zowel tijdloze als trendy brillen in de collectie, die stuk voor stuk hun eigen, unieke verhaal vertellen. We bezoeken ook regelmatig vakbeurzen om up-to-date te blijven als het aankomt op brillenmode en trends.

Vakkundig advies

Het kopen van een nieuw bril is niet alledaags en een zeer persoonlijk proces. Belangrijk dus dat u bij een goede opticien binnenstapt voor advies op maat zodat de perfecte look, draagplezier en kijkcomfort zijn gewaarborgd, jarenlang. Van Berlo Optiek helpt en adviseert u met alle enthousiasme en vakkundigheid bij het maken van uw keuze. Samen vinden we het montuur waar u maximaal van zult gaan stralen, waar u ook bent en wat u ook doet.

De beste kwaliteit

Naast een mooi uiterlijk van uw bril kunt u bij Van Berlo Optiek ook áltijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Enkel de monturen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen verdienen een plekje in onze winkel. Op deze manier weten we zeker dat u de winkel te allen tijde tevreden zult verlaten – en misschien nog wel belangrijker: zo lang mogelijk tevreden zult blíjven.

Onze grote brillencollectie zal u niet teleurstellen. Kom dus snel langs, we zijn benieuwd naar uw persoonlijke favoriet!